9 yıldır komadaydı! Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme: Yakın arkadaşı resmen açıkladı...

9 yıldır komadaydı! Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme: Yakın arkadaşı resmen açıkladı...

2014 yazında evinde geçirdiği kaza sonrasında 4 saatlik acil ameliyata alınan ve 9 yıldan bu yana komada olan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

2014 yılında evinde geçirdiği kaza sonrasında acil ameliyata alınan ve o tarihten bu yana komada olan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Kenan Işık hakkındaki sağlık gelişmesini resmen açıkladı.

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasını sunan Kenan Işık, 2014 yazında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptı.

Kazanın hemen ardından 4 saatlik acil ameliyata alınan ünlü oyuncu, hayati tehlikesini atlatmasına rağmen 9 yıldan bu yana komada yaşıyor. Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Halk TV'de yer alan habere göre; Bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın son hali hakkında Işık ailesi ve Kenan Işık'ın arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi.

Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın her gün sakal tıraşı edildiğini ve besin takviyesi aldığını açıklayarak ”Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” ifadelerini kullandı.

Beril Işık ise “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN