Kenan Işık komadan çıktı mı? O görüntüler sosyal medyayı salladı: Eşi Beril Işık'tan flaş açıklama

Kenan Işık komadan çıktı mı? O görüntüler sosyal medyayı salladı: Eşi Beril Işık'tan flaş açıklama

Oyunculuğu ve sunuculuğu ile milyonların hafızasına kazınan Kenan Işık, 9 sene önce komaya girmişti. Sosyal medyada yayılan bazı iddialar, Kenan Işık’ın iyileştiğini ortaya atarken o görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Kenan Işık’ın eşi Beril Işık, Flaş şu açıklamalarda bulundu. Kenan Işık komadan çıktı mı? İşte konuya ilişkin detaylar…

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasıyla milyonlarca insanın hafızasına kazınan, Başarılı Kenan Işık, 9 sene önce spor salonunun saunasında bir kaza sonucu düşerek beyin kanaması geçirmişti. Olaydan hemen sonra 4 saatlik bir ameliyata giren ünlü sunucu, hayati tehlikeyi atlatmış olmasına rağmen komaya girmişti. Hem ailesi hem sevenleri ünlü ismin iyileşmesini beklerken dikkat çeken bir olay yaşandı. Sosyal medyada yayılan haberlere göre bir grup insan sokakta Kenan Işık’ı gördüklerini iddia etti. Bu iddialar üzerine “Kenan Işık iyileşti mi?” Sorusunun cevabı merak konusu oldu.

yeni-proje-22.jpg

KENAN IŞIK KOMADAN ÇIKTI MI?

Sosyal medyada gündem olan bu olay ünlü sunucu Kenan Işık’ın yaşadığı iddialarını doğururken, Kenan Işık'ı sokakta görenler gözlerine inanamadı. "Nasıl, Kenan Işık iyileşti mi?" sorusu merak edilirken asıl gerçek bambaşka çıktı.

yeni-proje-21.jpg

Yolda ünlü sunucu gördüğünü düşünen kişiler ne yazık ki yanıldığı. Asıl gördükleri kişi ise Kenan Işık’ın 10'a çıkart çok benzeyen kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık'tı.

yeni-proje-24.jpg

EŞİ KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Hastanede geçirdiği sürenin sonunda tedavisine evde devam edilen Kenan Işık, sağlık durumu ile alakalı sık sık gündeme gelirken ne yazık ki bazı asılsız haberler ortaya çıkıyor. Bu asılsız haberlere ilişkin açıklamalarda bulunan Beril Işık, "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok" demişti.

yeni-proje-25.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN