Yalı Çapkını yeni sezona zaman atlamasıyla başlayacak: Tüm dengeler altüst olacak

Yalı Çapkını yeni sezona zaman atlamasıyla başlayacak: Tüm dengeler altüst olacak

Yalı Çapkını'nın yeni sezonu birkaç yıllık zaman atlamasıyla açılacak. Hikayeye eklenen "Sinan" karakteri ise tüm dengeleri bozacak.

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Ekranlara bomba gibi dönecek dizide büyük sürprizler yaşanacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını'nın senaryosu, yeni senarist Zeynep Bonçe'nin kaleminden çıkacak ve önemli değişikliklerle izleyicilerle buluşacak.

431231.jpg

ZAMAN ATLAMASIYLA BAŞLAYACAK

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği dizinin, zaman atlamasıyla birlikte birkaç yıllık bir süreci kapsayacağı öğrenildi. Kulislerden sızan bilgilere göre, Seyhan ve Ferit'in hayatında aynı gerçek hayatta olduğu gibi büyük bir ayrılık krizi yaşanacak.

Diziye tüm dengeleri bozacak Sinan adlı yeni bir karakter dahil olacak. Bu karakterin kimin tarafından canlandırılacağı ise şimdiden merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN