Taylor Swift'ten Dave Grohl'a 'playback' yanıtı: Saygıyı hak ediyoruz

Taylor Swift'ten Dave Grohl'a 'playback' yanıtı: Saygıyı hak ediyoruz

Foo Fighters grubunun vokalisti Dave Grohl, dünya turnesiyle gündemden düşmeyen Taylor Swift'in playback yaptığını iddia etmişti. Ünlü şarkıcı, söz konusu iddiaya sahneden yanıt vererek, "Grubum sizin için bu gece 3,5 saat boyunca canlı çalacak" dedi. Şarkıcı, müzisyenlerin saygıyı hak ettiklerini de vurguladı.

"The Eras Tour" adlı dünya turnesiyle Avrupa ekonomisini hareketlendiren ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in son durağı İngiltere'nin başkenti Londra. Ünlü şarkıcı, üç gece üst üste konser verdiği kentte büyük yankı uyandırdı.

Konser biletleri kısa sürede tükenen Taylor Swift ile ilgili Foo Fighters grubunun solisti Dave Grohl ise playback iddiasında bulundu.

NTV'de yer alan habere göre; Nirvana grubunun da eski üyesi olan Dave Grohl, 22 Haziran'daki Londra konserinde grubunun şovunu "Hatalar Turnesi" (Errors Tour) diye adlandırdığını, birkaç hatadan daha da fazlasına sahip olduklarını ve gerçekten canlı çaldıklarını söyledi.

'GRUBUM SAYGIYI HAK EDİYOR'

Taylor Swift ise bu eleştiriye önceki gün Wembley Stadyumu'nda 90 bine yakın kişinin katıldığı konserinde yanıt verdi.

Şarkıcı, "Grup sizin için bu gece 3,5 saat boyunca canlı çalacak" ifadelerini kullandı. Swift, gruptaki müzisyenlerin saygıyı hak ettiğini belirtti.

Swift'in hayranları da sosyal medyada Grohl'a tepki gösterdi. Hatta ünlü şarkıcının bir hayranı Grohl için "Bir kadının daha yetenekli ve başarılı olmasıyla başa çıkamıyor" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN