Son dizisiyle çok konuşulmuştu! Hülya Avşar ekranlara geri dönüyor: Yeni projesi belli oldu

Son dizisiyle çok konuşulmuştu! Hülya Avşar ekranlara geri dönüyor: Yeni projesi belli oldu

Son dizisiyle çok konuşulan Hülya Avşar, ekranlara geri dönme kararı aldı! Yer alacağı yeni projesi de belli oldu! İşte ayrıntılar...

YouTube programlarıyla adından söz ettiren Hülya Avşar, sinemaya dönüş yapıyor. Avşar, yeni film projesinde Uğur Yücel ile başrolü paylaşacak.

HÜLYA AVŞAR VE UĞUR YÜCEL, "AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI" FİLMİNDE BULUŞUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hülya Avşar ve Uğur Yücel, "Aşkın Dünkü Çocukları" adlı filmde başrol oynayacak. Avşar, filmde "İsabel" adında bir karakteri canlandırırken, Yücel ise "Arif" rolünde olacak. Film, iki aşığın 18 yaşındaki hallerinden başlayarak, 40 yıllık bir zaman dilimini kapsayacak ve günümüze ulaşacak. "Aşkın Dünkü Çocukları", farklı kültürlerden gelen ve yıllarca birbirine hasret kalan iki aşığın hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

hulya-avsar.png

Levent Onan’ın yönetmenliğini üstlendiği film, gerçek bir hikayeden uyarlanmış olacak. Çekimlerin Ünye'de başlayacağı ve 14 Ağustos'ta Hülya Avşar'ın bölgeye giderek 4 günde tamamlayacağı belirtildi.

Mehmet Özgür'ün "Namık" karakterine hayat vereceği filmde, Ali Düşenkalkar ise "Sömelek Rıza" rolünü üstlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN