Simpsonlar'dan akıl almaz bir kehanet daha! Bu sıcaklar hayra alamet değil: Yıllar önce bu şekilde anlatmışlar

Simpsonlar'dan akıl almaz bir kehanet daha! Bu sıcaklar hayra alamet değil: Yıllar önce bu şekilde anlatmışlar

Yıllar önce yayınlanmaya başlayan ve dünya genelinde büyük ilgi gören Simpsonlar, yeni bir kehanetlere sosyal medyada gündem oldu. Son zamanlardaki sıcak havaları konu edinen o bölüm görenleri şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünya çapında olayları önceden tahmin etmesiyle ünlü olan The Simpsons, son olarak ülkenin aşırı sıcaklarla mücadele ettiği bir dönemde dikkatleri üzerine çekti. Dizinin eski bir bölümünde güneşin kavurucu sıcağının anlatıldığı sahneler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sıcaklık pandemisinin konu alınması ise görenleri korkuttu.

yeni-proje-11.jpg

SICAKLIK PANDEMİSİ KEHANETİ

Yurtgazetesi.com.tr'nin haberine göre, özellikle Hans karakterinin güneş altında erime süreci ve gazete mürekkebinin yüksek sıcaklıkta erimesiyle ilgili görseller, izleyiciler arasında büyük ilgi gördü. Dizide ayrıca, öğrencilerin sıcaklıktan korunmak için klimalı bir alana sığınmaları gerektiği sahnesi de dikkat çekti.

yeni-proje-9.jpg

Bu öngörüler, gelecekte "sıcaklık pandemisi" adı verilen bir durumun yaşanabileceği endişesini de beraberinde getirdi. Küresel iklim krizinin etkileriyle birlikte aşırı sıcakların önemli bir sorun teşkil ettiği bu yılda, The Simpsons dizisinin bu kehaneti daha da önem kazandı.

yeni-proje-10.jpg

The Simpsons'un öngörüleri, toplumsal olayları ve geleceği tahmin etmedeki başarısıyla sürekli olarak takip ediliyor. Bu kehanet, dizinin tahmin gücünü bir kez daha kanıtlar nitelikte oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN