Sandık Kokusu'nun yeni yönetmeni belli oldu

Sandık Kokusu'nun yeni yönetmeni belli oldu

Yeni sezona yenilenen kadrosuyla giren Sandık Kokusu'nun yeni yönetmeni belli oldu. O3 Medya imzalı dizi, son olarak Prime Video için "Mavi Mağara" filmini çeken Altan Dönmez'e emanet.

Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçç, Necip Memilli gibi oyunları buluşturan Sandık Kokusunda çekim ekibinde ayrılık yaşandı. Dizinin yönetmenlerinden Nezaket Coşkun ekibe veda etti.

4fb2b1cb1cfd76d41c27a5ff8e7bdb16-840.jpg

Coşkun'un ardından dizinin yeni yönetmeni belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; televizyon ve sinemaya çeşitli yapımlar kazandıran yönetmen Altan Dönmez O3 Medya ile el sıkıştı.

e75c33e4dc8f8da53d74d32e3800ac6e-840.jpg

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleminden çıkan Sandık Kokusu'nun yeni yönetmeni Altan Dönmez oldu. Dönmez son olarak Kerem Bürsin ile Devrim Özkan'ın oynadığı, Prime Video'da yayınlanan "Mavi Mağara" isimli filmi çekmişti.

yonetmen-altan-donmez.jpg

Hikayesi yenilenen dizi Hasan’ın (Uğur Yücel) Urfa’da çekilen sahnelerle açılacak. Dizinin başrol kadrosuna Bora karakteri gelecek ve Bora ile Karsu’nun (Özge Özpirinçci) hikayesi anlatılacak.

66451.jpg

Dizinin bir diğer önemli karakteri de Hasan’ın kız kardeşi olacak. Her iki rol için de görüşmeler sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN