Sakar Şakir'in 'Marmara Kazım'ıydı... Oğlu şimdilerin en ünlü oyuncularından!

Sakar Şakir'in 'Marmara Kazım'ıydı... Oğlu şimdilerin en ünlü oyuncularından!

Unutulmaz Kemal Sunal filmlerinden biri olan 'Sakar Şakir tekrarıyla da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Sakar Şakir'in unutulmaz isimlerinden biri de Macit Flordun'un hayat verdiği sarhoş tiplemesiyle 'Marmara Kazım''dı.

SOSYAL MEDYA MARMARA KAZIM'I KONUŞUYOR

İzleyiciyi ekrana kilitleyen Kemal Sunal filmlerinden Sakar Şakir'in sarhoş tipi 'Marmara Kazım''ı ile ilgili detaylar şaşkınlık yarattı. Ünlü oyuncu Macit Flordun'un oğlunun da kendisi gibi çok ünlü bir oyuncu olduğu öğrenildi.

Her yayınlandığında izleyiciyi ekrana kilitleyen Kemal Sunal filmlerinden Sakar Şakir'in sarhoş tipi 'Marmara Kazım''ı ile ilgili çapıcı detaylar ortaya çıktı. Yeşilçam'da canlandırdığı sarhoş karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Macit Flordun'un oğlunun da kendisi gibi çok ünlü bir oyuncu olduğunu duyanlar oldukça şaşırdı.

macit-flordun-sakar-sakir.jpg

YEŞİLÇAM FİLMLERİNİN SARHOŞUYDU

Yeşilçam filmlerinde bir türlü ayık rollerde göremediğimiz Macit Flordun da şimdilerde seyircileri ekrana kilitleyen ünlü bir oyuncu Tardu Flordun'un babası olduğu öğrenildi.

macit-flordun.jpg

TARDU FLORDUN KİMDİR?

Tardu Flordun, 25 Mayıs1972'de Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden tam puanla mezun olan Flordun, bunun ardından tiyatronun yanısıra çeşitli dizi ve sinema filmlerinde yer aldı.

macit-flordun-001.jpg

Bir röportajda babasının, oyuncu olmasında etkisi olup olmadığına dair bir soruya şu cevabı vermişti:

Küçük yaştan bu yana babamla Türkiye'nin hemen hemen bütün şehirlerini dolaştım. Yeşilçam döneminde setlerine giderdim. Bunun kokusunu almak vardır ya bundan mutlaka etkilenmişimdir ama babam beni asla desteklemedi. Babam sadece bana o dönemler dedi ki; 'Oyuncu olursan özel bir oyuncu olursun.' Özel oyuncu olmak ne demek diye düşündüm. Kendi tarzını yaratmış oyuncu sayısı az. Babamın bana demek istediği şey buydu. Ben çok fazla girişken bir insan değilim ve olmadım. Mesleğimde iddialıyım, kendime çizdiğim bir yol var ve oradan gidiyorum. Kendi mesleğimde kimseye imrenmiyorum, çünkü kendimle yarışıyorum. Ben kendi yolumda gittiğim için başka birinin benim yoluma çıkıp bana kötülük yapmaya çalışması anlamıyorum. Ardında yatan anlamı biliyorum ama yine de anlam veremiyorum. Bu noktada kırılıyorum.

Kocaeli Şehir Tiyatrosu'na bağlı olan Flordun, 1998'de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas'la birlikte oynadı. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle (Eren rolünde) televizyon oyunculuğuna başladı. 2002'de Efsane (Can rolünde), Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan (Kerem rolünde) dizilerinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN