Onur Buldu ve Derya Karadaş'lı 'Tertemiz' için geri sayım başladı

Onur Buldu ve Derya Karadaş'lı 'Tertemiz' için geri sayım başladı

Onur Buldu ve Derya Karadaş'ı bir araya getiren "Tertemiz" dizisi bu pazar sete çıkıyor.

MGX Film'in imzasını taşıyan yeni komedi dizisi “Tertemiz,” bu pazar sete çıkıyor. Türk komedi dünyasının iki önemli ismi, Onur Buldu ve Derya Karadaş’ı bir araya getiren dizi, usta yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

onur-buldu.jpg
Onur Buldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Muammer Tali ve Serkan Dağlı’nın kaleme aldığı 6 bölümlük yapımda, Onur Buldu “Faysal,” Derya Karadaş ise “Gülbahar” karakterine hayat veriyor. Dizi, Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak.

derya-karadas.jpg
Derya Karadaş

Cinayet yeri temizliği yapan bir karı kocanın eğlenceli hikayesini konu alan dizinin her bölümünde, ünlü isimler konuk olarak yer alacak. Mustafa Üstündağ, Nursel Köse, Hakan Salınmış, Tolga Güleç, Gökhan Yıkılkan, Tuvana Tezsay ve Aslı Bekiroğlu, “Tertemiz” dizisinin konuk oyuncu kadrosunda şimdiden merak uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN