Olayları kendi akışına bırakın! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi ve kovalar... İşte 21 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Olayları kendi akışına bırakın! Koç, boğa, yengeç, başak, terazi ve kovalar... İşte 21 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Size karşı yapılan bir yanlıştan dolayı hala o kadar üzgün durumda olabilirsiniz ki bu konuda net bir şekilde düşünemiyorsunuz bile. Yaşananların o kadar çok boyutu var ki bunları doğru sıraya koymak çok zor. Bu konudaki duygularınız çok güçlü olduğu için meseleyi nasıl ele alacağınızı ya da almanız gerekip gerekmediğini bile kestiremiyorsunuz.

21 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kafanızda sürekli olarak hayatınızın cennet gibi ya da keşke farklı olsaydı dediğiniz bir dönemine geri dönüp duruyorsunuz. Eskiden yaşadıklarınızı tekrar yaşayabilme veya değerlendiremediğiniz fırsatları yeniden yakalayabilme şansını elde etmeyi diliyor olabilirsiniz veya işler farklı bir şekilde ilerleseydi hayatınızın çok daha farklı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.
Bu senaryoların hiçbiri bir daha asla aynı şekilde önünüze gelmez. Şu anda kontrol edebileceğiniz tek şey bugün ne yaptığınız ve yarınlarınız için şimdi çizdiğiniz yoldur. Ancak bunu göz önünde bulundurarak hareket ederseniz hayal ettiğiniz geleceği yaratırsınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çevrenizdeki biriyle çoğu konuda aynı fikirde olmayabilirsiniz, ancak bu mevcut bir pazarlıkta bir anlaşmaya varamayacağınız anlamına gelmez. Farklı inançlara, farklı geçmişlere ve/veya genel olarak farklı görüşlere sahip olsanız bile, yine de karşılıklı olarak tatmin edici bir uzlaşma sağlayabilirsiniz. Eğer bunun olamayacağını düşünerek yola çıkarsanız kendinizi başarısızlığa mahkum edersiniz. Açık bir kapı aramaya devam ederseniz o kapıdan geçmenin bir yolunu bulursunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakın zamanda, saçma olduğunu şimdi fark ettiğiniz bir planı veya işi kabul etmiş olabilirsiniz. Aslında, arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz size bunu kabul etmenin saçma olduğunu söyleyip belki de sizi eleştiriyor olabilir. Ancak, bu plana uymayı zaten kabul ettiğiniz için, bundan vazgeçmek konusunda kendinizi özgür hissetmiyorsunuz. Düşünmeniz gereken onurunuz ve sözünüz var. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizin iyiliğinizi düşünüyor olabilir, ancak hakkınızda bilinmesi gereken her şeyi bilemezler. Sadece her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inanın ve devam edin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Size karşı yapılan bir yanlıştan dolayı hala o kadar üzgün durumda olabilirsiniz ki bu konuda net bir şekilde düşünemiyorsunuz bile. Yaşananların o kadar çok boyutu var ki bunları doğru sıraya koymak çok zor. Bu konudaki duygularınız çok güçlü olduğu için meseleyi nasıl ele alacağınızı ya da almanız gerekip gerekmediğini bile kestiremiyorsunuz. Muhtemelen bundan kaçınmayı tercih ettiniz. Ancak şimdi, size yanlış yapan biriyle muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi şeyler için hafızanız oldukça kuvvetli. Bunu kendi başınıza yapamazsınız. Sadece sizden daha büyük bir gücün bunu halledeceğine inanın ve sonra olayı kendi akışına bırakın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Genellikle dahil olduğunuz durumlar üzerinde kontrol sahibi olduğunuzdan emin olursunuz. İmza attığınız herhangi bir işi tamamlamak için ihtiyacınız olan şeyi bulmak için elinizden geleni yaparsınız. Kendinizi bu kadar güvende hissetmenizin büyük bir nedeni de budur. Ancak şu anda kontrolünüzün olmadığını ve ihtiyacınız olan şeye sahip olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ve bu da kendinizi savunmasız hissetmenize neden oluyor. Bu da hiç hoşlanmadığınız bir duygu. Oysa her şeye sahipsiniz, sadece henüz gereken duygulara ya da kaynaklara ulaşamadınız. Güçlü bir yapınız ve yararlanabileceğiniz inanılmaz bir yeteneğiniz olduğunu unutmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar vermekle görevlendirilebilirsiniz. Her zaman araştırmanızı yapıp elinizden gelenin en iyisini yapsanız bile, işler ters giderse kusurlu bulunacağınız için karar vermekten korkabilirsiniz. Ancak, işler ters giderse bunu tersine çevirme şansınız olacaktır. Öte yandan, kararınızın en iyisi olduğu ortaya çıkarsa bu sizin itibarınıza yarayacaktır. Her iki durumda da bu iş mutlu sonla bitebilir. Hiçbir şey yapamayacak kadar korkuya kapılmayın ki bu kesinlikle en kötü karar olur.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizi engelleyen bir korkunun üstesinden geldiğinize inanıyor olabilirsiniz. Buna inanabilirsiniz çünkü artık o korkuyu geçmişte düşündüğünüz şekilde görmüyorsunuz. Ancak, hala o korkuyu barındıran senaryolardan kaçınıyorsanız henüz o korkuyu gerçekten atlatmamışsınız demektir. Muhtemelen bu duyguyu zihninizin derinliklerine gömdünüz, böylece onu düşünmek zorunda kalmıyorsunuz ama o hala orada. Bugün onu ortaya çıkarın ve keşfedin. Neden korkuyorsunuz? Mantıklı bir neden bulabilirsiniz, bu da onu gerçekten aşmaya başlamanızı sağlayacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda işinizi ya da paranızı ilgilendiren bir durum, her iki yönde de ilerleyebilir. Bu durumun kötü ya da oldukça iyi sonuçlanabileceğini biliyorsunuz. Peki neden daha olumlu bir sonu düşünmüyorsunuz? Çoğunlukla neyin yanlış gidebileceğine ve işlerin nasıl kötü sonuçlanabileceğine odaklanırsanız haliyle enerjinizi kötü bir senaryo için harcamış olursunuz. Ancak kendinizi başarılı görürseniz tüm enerjinizi işlerin iyi gitmesi için harcarsınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Umutlu olmak asla ahmaklık değildir. Başarılı olma ihtimali çok yüksek olmayan bir işe bulaşmış olsanız bile, işlerin tersine döneceği konusunda umutlu olmak size kesinlikle zarar vermez. Şu anda başkalarının size bir şeylerin yolunda gitmeyeceğini söylediği bir durumda olabilirsiniz. Doğanız gereği çok pratik olduğunuz için bu olasılığa sıcak bakıyorsunuz. Yine de işlerin düzelebileceğine dair kendinize biraz umut vererek, hem zihninizde hem de olabilecek beklenmedik şeylerde bu olasılığa kapı açmış olursunuz. Buna açık olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çözüldüğünü düşündüğünüz bir para meselesi bugün yeniden karşınıza çıkabilir. Bu durum kayıt tutarken yapılan bir hatayla ya da yeni bir gelişmeyle ilgili olabilir. Her iki durumda da konunun üzerinde durmak faydalı olacaktır çünkü sandığınızdan çok daha iyi bir sonuca varabilirsiniz. Para konularında çok iyisiniz ve bu da bir istisna olmayacak. Sadece bu konunun kıyısında köşesinde kalmış kişilerin haklı olmayan korku ve endişeler uyandırmasına izin vermeyin. Bunun üstesinden başarıyla gelebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Artık bir girişiminiz başarısızlığa doğru gidiyor gibi göründüğüne göre, bu kadar çok uğraşmayı bırakabilirsiniz. Sonuçta, kötüye gidiyor gibi görünen bir girişim için neden daha fazla ter dökesiniz ki? Neden zamanınızı ve enerjinizi başarısızlığa mahkum bir şey için harcayasınız ki? Çünkü belki de başarısızlığa mahkum değildir. Hala yanlış olanı düzeltecek ve işleri sizin için tersine çevirecek yapabileceğiniz bir şey olabilir. Bu işe zaten kendinizden çok şey kattınız. Sakın şimdi durmayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yakın zamanda, üzerinde emek harcadığınız bir hayaliniz için yardım istemiş ve size yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir arkadaşınızdan yardım almış olabilirsiniz. Bu kişi işleri devralarak ve kendi bildiğini yaparak, size destek olmaktan çok köstek olmuş olabilir. Bu sizin projeniz olduğu için üzerinde kendi imzanızı korumak istiyorsunuz. Peki siz ne yapabilirsiniz? Sonuçta yardıma ihtiyacınız var. Eğer inandığınız plana uyacak birini bulamazsanız yeniden birini aramaya başlamanız gerekebilir. Sırf birisi size yardıma geldi diye onu kabul etmeyin. Kişisel olarak sizin için en iyisinin ne olduğunu dikkate alın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN