Netflix hangi özelliği kaldırıyor? Netflix kullanıcılarına şaşırtıcı haber!

Netflix hangi özelliği kaldırıyor? Netflix kullanıcılarına şaşırtıcı haber!

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan Netflix platformu yeni bir gelişme duyurdu. Netflix platformundan hangi özellik kaldırılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde ücretlerinde artış yapan Netflix ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. Edinilen bilgilere göre Netflix platformunda artık şifre paylaşımı yapılamayacak. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

NETFLİX KALDIRILAN ÖZELLİĞİ

Netflix platformu geçtiğimiz günlerde abonelik ücretine zam yaptıktan sonra üzücü bir haber daha paylaştı. Edinilen bilgilere göre Netflix üzerinden başka birine aboneliğini verme özeliği artık kalkacak. 2023 senesinde kaldırılacağı düşünülen özellik için artık başkasıyla şifre paylaşımı olduğu takdirde fazladan ücret talep edilecek.

Netflix Şifre Paylaşma Özelliği Kaldırılıyor

ÜCRETLERİ ARTACAK MI

Netflix platformu şifre paylaşımı için ekstra olarak para alacağını duyurduktan sonra aylık abonelik ücretlerinin artıp artmayacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Netflix'in şifre paylaşımında ekstra ücret alınması ile ilgili geliştirdiği özellik ilk olarak Latin Amerika ülkelerinde denenmeye başlandı. Netflix ücretleri bir sene içinde 3 kere zamlanarak yüzde 42 arttı. Netflix'in temel üyelik paketi aylık 45.99, standart üyelik paketi aylık 69.99, özel üyelik paketi ise aylık 93.99 TL olarak belirlendi. 2022 senesinin başında Netflix'in aylık abonelik ücretleri şu şekildeydi; temel paket 26.99, standart paket 40.99, özel paket ise 54.99 TL. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN