MasterChef yarışmacıları para para demiyor! Maaşları ortaya çıktı: Gören başvuru yapmaya koşuyor

MasterChef yarışmacıları para para demiyor! Maaşları ortaya çıktı: Gören başvuru yapmaya koşuyor

MasterChef yarışmacılarının maaşları merak konusu oldu! Resmen paraya para demiyor, gören başvuru yapmak istiyor! İşte MasterChef yarışmacılarının maaşları...

Televizyon dünyasının tanınmış yapımcısı Acun Ilıcalı'nın projeleri, yarışmacıların elde ettiği kazançlarla sık sık gündeme geliyor.

Özellikle Survivor All Star sezonunda, ünlü isimlerin kazandığı haftalık ücretler büyük merak konusu olmuştu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre, bu yarışmacılar haftalık 60 bin TL ila 100 bin TL arasında bir gelir elde ediyordu.

Acun Ilıcalı, daha önce Survivor'ın maliyetine dair çarpıcı bir açıklama yaparak, "Survivor'ın bir sezonu 12-13 milyon dolara mâl oluyor, bunu yapabilmemiz için sürenin biraz uzun olması gerekiyor" şeklinde konuşmuştu.

MASTERCHEF YARIŞMACILARININ ÜCRETLERİ DE GÜNDEMDE

masterchef-yarismaci-maaslari.webp

Şimdi ise, MasterChef yarışmacılarının elde ettikleri kazançlar izleyicilerin ilgisini çekiyor. Bu konuda resmi bir açıklama olmasa da, çeşitli fan sayfaları ve sosyal medya hesaplarında yer alan yorumlar, yarışmacıların haftalık 50 bin TL ila 100 bin TL arasında bir gelir elde ettiğini öne sürüyor. İddialara göre, her yarışmacı aynı miktarda ödeme alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN