Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi yıllar sonra görüntülendi! Son halini gören tanıyamadı: Bir bakan bir daha baktı...

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi yıllar sonra görüntülendi! Son halini gören tanıyamadı: Bir bakan bir daha baktı...

Bir döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz ismi yıllar sonra görüntülendi. Usta oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz oyuncusu yıllar sonra görüntülendi. Usta oyuncu, son haliyle herkesi şaşırttı. Reyting rekortmeni dizinin unutulmaz karakterini görenler gözlerine inanamadı.

Bir döneme damga vurarak reyting rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi'nde 'Ömer Baba' karakterine hayat vererek efsaneleşen Emin Olcay, yıllar sonra görüntülendi. Yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren Olcay'ın son halini görenler usta oyuncuyu tanımakta güçlük çekti.

Reyting rekortmeni dizide 'Ömer Baba' karakterine hayat vererek akıllara kazınan usta oyuncu, sosyal medya aracılığıyla hayranlarına selam gönderdi.

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren usta oyuncunun son halini gören hayranları Olcay'ı tanımakta güçlük çekti.

İşte Kurtlar Vadisi'nde 'Ömer Baba' karakteriyle efsaneleşen Olcay'ın son hali...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN