Kanser tedavisi gören Tanyeli: En büyük hayalim gerçek oldu

Kanser tedavisi gören Tanyeli: En büyük hayalim gerçek oldu

Kanser tedavisi gören oryantal Tanyeli, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Testler yaptırdığını belirten Tanyeli sonuçları Pazartesi günü alacağını belirtti. Yemek yapma programı sunmaya başlayacak olan oryantal en büyük hayalinin gerçek olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz yıl pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, son olarak Nişantaşı'nda modacısıyla görüntülendi. Cumhuriyet'in haberine göre, çok zayıfladığı görülen oryantal, hayatı boyunca ilk defa 46 kiloya düştüğünü söyleyerek sağlığıyla ilgili açıklama yaptı. İki gündür hastanede olduğunu söyleyen oryantal, testler yapıldığını ve sonuçları pazartesi alacağını açıkladı. 1 Temmuz'da yemek programına başlayacağını söyleyen Tanyeli, en büyük terapisinin yemek yapmak olduğunu belirterek bunun kansere karşı gösterdiği mücadelede önemli moral ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

'EN BÜYÜK HAYALİM'

Yemek yapma programıyla en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyleyen oryantal açıklamasına "Sahneye çıkan çok sanatçı evde terapi olarak yemek yapıyor. Kuzu tandır, karnıyarık ve perde pilavım iyidir. Uzak Doğu yemeklerini iyi yaparım. Yemekte çok meraklıyım. Dünya mutfağına düşkünüm" diyerek devam etti.

Basının hastalığı süresinde kendisine sahip çıktığını belirten Tanyeli. "Olanlar iyi ki var. Sesimi duyuranlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN