Japonlar yine beyin yaktı! Tavana yakın balon hangisi? Yanıtını neredeyse kimse bulamıyor

Japonlar yine beyin yaktı! Tavana yakın balon hangisi? Yanıtını neredeyse kimse bulamıyor

Sosyal medyada paylaşıldı bir anda viral oldu. Japonların beyin yakan testleri sizin de aklınıza zorlayacak. Tavana en yakın olan balonu bulan üstün zekalı çıkıyor. Yanıta ulaşmak beklenildiği kadar kolay olmuyor testi çözen sonunu getiremiyor.

Bilimsel çalışma bulmacaların ve zeka testlerinin beyin fonksiyonları üzerindeki etkilerini gözler önüne seriyor. Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan bu tür testler kullanıcıların da dikkatini çekmektedir. Sosyal medya üzerinde paylaşılan bir fotoğrafın viral olması ile birlikte herkes bu testi çözmeye başladı. Peki hangi balon tavana en yakın olandır? İşte sorunun cevabı…

HANGİ BALON TAVANA DAHA YAKIN DURUYOR?

Zeka testleri zihninizi zorlarken farklı bir deneyim yaşatmaktadır. Bu testler ile bilişsel yeteneklerinizi arttırabilir görsel hafızanızı ön plana çıkarabilirsiniz. Görsele bakarak tavana en yakın balonu bulunuz.


Bulmakta zorlandıysanız üzülmenize gerek yok. Testinin yanıtına aşağıda ulaşabilirsiniz. Bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu test hafızanızın farklı noktalarına dokunarak şimdiye kadar keşfetmediklerinizi keşfedebilir.

TESTİN YANITI

Resimdeki bütün balonlar tavan aynı mesafede yakınlıkta bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN