İlker Kaleli Altın Portakal jürisinde

İlker Kaleli Altın Portakal jürisinde

İlker Kaleli, Ferzan Özpetek başkanlığındaki Antalya Altın Portakal Film Festivali jürisinde yer alacak. Kaleli, ulusal yarışmada filmleri değerlendirirken, eski rol arkadaşı Gökçe Bahadır'la da jüride bir araya gelecek.

Son dönemde uluslararası projelerde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren İlker Kaleli, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jürisinde yer alacak.

2313213.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İspanyol yapımı "La Pasion Turca" dizisindeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Kaleli, bu yıl Altın Portakal’da Ferzan Özpetek başkanlığındaki jüride ulusal yarışmadaki filmleri değerlendirecek.

654654.jpg

London Academy of Music and Dramatic Art mezunu olan Kaleli, “Silsile” filmindeki unutulmaz performansıyla hafızalara kazınmıştı.

548645.jpg

Kaleli, festivalde kariyerinin dönüm noktalarından biri olan “Kayıp Şehir” dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır’la da jüride yeniden bir araya gelecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN