İbrahim Tatlıses yoğun bakımdan çıktı! İşte ilk fotoğraf

İbrahim Tatlıses yoğun bakımdan çıktı! İşte ilk fotoğraf

13 sene önce yaşadığı talihsiz olay sonrası sol kolu felç olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten kalp ameliyatı oldu. Çocuklarının ve sanat dünyasından birçok ismin yalnız bırakmadığı Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi. İşte usta sanatçının sağlığına ilişkin son bilgiler...

2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulmasının ardından çok sayıda operasyon geçiren İbrahim Tatlıses, zorlu bir operasyon geçirdi. Anjiyo yapılan Tatlıses’in iki kalp damarının da tıkanık olduğu tespit edildi. Ardından operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti.

Sanatçıyı hastanede ailesinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı. Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi.

gg-copy.jpg

Hastane yatağıdan fotoğraf paylaşan İbrahim Tatlıses’in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN