Eleştirilmekten korktuğunuz için şansı kaçırmayın! Koç, boğa, terazi ve balıklar... İşte 17 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Eleştirilmekten korktuğunuz için şansı kaçırmayın! Koç, boğa, terazi ve balıklar... İşte 17 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Yakında karşınıza çıkacak bir fırsat gözünüzü korkutabilir. Bu fırsatı değerlendirirken hata yaparsanız itibarınıza zarar vereceğinizden korkuyor olabilirsiniz. Bu riske değer mi? Öncelikle bu varsayımınızı değerlendirmelisiniz.

17 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birisi, müşterek bir çalışmada her şeyi doğru yapmanız için üzerinizde büyük bir baskı kuruyor. Her ne kadar sorumluluk sahibi olsanız ve yaptığınız işten gurur duysanız da bu durum kendinize olan güveninizi azaltmaya neden oluyor. Beklentinin kendisi size ağırlık yapıyor ve kendi yeteneklerinizden veya becerilerinizden şüphe duymanıza neden oluyor. O kişiyi ciddiye almak zorunda değilsiniz. Sadece her zaman yaptığınız şeyi yapın, elinizden gelenin en iyisini.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Saygın bir mutfak kültürüne sahip yüksek eğitimli bir şef, son derece lezzetli harika bir yemek hazırlayabilir. Ancak aynı zamanda, eğitimsiz, sadece yemek yapmayı ve harika tarifler yaratmayı seven biri de şefinkine denk bir yemek hazırlayabilir. Bazen deneyim ve istek, eğitimden daha da önemlidir. Şu anda fazla eğitim almadan yeni bir şeyler deneme arzunuz olabilir. Tutkunuz size yol gösterecektir ve bir şeyleri ilerlerken öğrenebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakında karşınıza çıkacak bir fırsat gözünüzü korkutabilir. Bu fırsatı değerlendirirken hata yaparsanız itibarınıza zarar vereceğinizden korkuyor olabilirsiniz. Bu riske değer mi? Öncelikle bu varsayımınızı değerlendirmelisiniz. Eğer dener ve başarısız olursanız, sadece bir ukala sizi bunun için yargılar. Çoğu insan cesaretinizden ve başarma kararlılığınızdan etkilenecektir. Sırf eleştirilmekten korktuğunuz için bir şansı kaçırmayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir arkadaşınız sizden giderek uzaklaşıyor gibi gözükebilir. Bu durum melankolik bir ruh haline bürünmenize neden olabilir çünkü güvendiğiniz ve keyif aldığınız insanlardan oluşan çok küçük bir grubunuz olabilir. Bu ayrılığı derinden hissediyorsunuz. Burcunuzun tehlikesi budur, o kadar hassassınız ki bu gibi şeyleri çok kişisel algılıyorsunuz. Boş verin gitsin. Bu geçici bir durum.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

“Kadere meydan okuma” kavramı, riskli bir şey yapmak veya şansınızın tükenebileceği bir noktaya kadar işleri zorlamak olarak tanımlanır. Bu, başkalarının denemekten bile korkabileceği bir hedefin peşinden cesurca gitmekle karıştırılmamalıdır. Yakın zamanda gözünüze büyük görünen ama size inanılmaz ödüller sunabilecek, şimdiye kadar sadece hayalini kurduğunuz bir meydan okumayı üstlenme şansına sahip olabilirsiniz. Bu kadere meydan okumak olur mu? Hayır, bu bir hayalin peşinden gitmek olur ve siz de böyle düşünmelisiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda muhatap olduğunuz bir kişi istediğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz bir bilgiye sahip. Basit ve dostça bir ricanın, sadece nezaketen bu bilgiyi size vermesini sağlayacağını düşünmüş olabilirsiniz. Oysa o kişi bu bilgiyi sizden istediği bir şey için pazarlık masasına getiriyor olabilir. Bunu kesinlikle kabul edebilirsiniz, ancak gerçekten bu tür bir insanla uğraşmak istiyor musunuz? Neden istediğinizi veya ihtiyacınız olanı daha güvenilir bir kaynaktan aramıyorsunuz?

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İş yerinde ya da bir toplulukta, sizden her şeyin cevabını bilmenizin ve yol göstermenizin beklendiği kafa karıştırıcı bir durumla karşılaşmış olabilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsunuz, ancak meseleleri çok karmaşık bulduğunuz için üstesinden gelemeyeceğinizden korkuyor olabilirsiniz. Ancak henüz cevaplara sahip olmamanız ya da geçmişinizde bu deneyimi yaşamamış olmanız, yolunuzu bulamayacağınız anlamına gelmez. Kendinize inanın ve bunu bir öğrenme süreci olarak değerlendirin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda çok iyi tanımadığınız biriyle bazı kişisel bilgilerinizi paylaşmış olabilirsiniz. Şimdi kendinizi savunmasız hissediyor olabilirsiniz ve bu duygu kafanızda sürekli tazeleniyor olabilir. Bu duygu, kendi yapınız nedeniyle daha da artmış olabilir. Özel şeyleri kolayca paylaşan biri değilsiniz ve bu nedenle bu durum size, başka birine olduğundan daha ağır gelebilir. Bunu bir perspektife oturtmaya çalışın. Bu sizi olumsuz etkilemeyecek ya da herhangi bir şekilde incitmeyecektir. Aksine, özel biriyle yakınlaşmanıza yardımcı olacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda hayatınızın önemli bir alanında farklı bir yol izlemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Örneğin bu, kariyerinizi değiştirmek, doğup büyüdüğünüz bölgeden uzaklaşmak ya da özgüven ve risk gerektiren başka bir şey anlamına gelebilir. Bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. İddialı ve güçlüsünüz, kesinlikle başarabilirsiniz. Ancak bir değişiklik yapmadan önce, bu değişikliği geçici bir sorun nedeniyle değil, doğru nedenlerle yaptığınızdan emin olmanız gerekir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hoş olmayan bir anıyı, şu anda yaşadığınız bir şeyi anımsattığı için hatırlıyor olabilirsiniz. Bu kez, sizin için çok iyi olabilecek bir fırsatla karşı karşıyasınız ama yine de o kötü anıyla lekelenmiş durumda. Bu şekilde ilerleyemezsiniz. Burada mümkün olanı yerine getirmek için o anıyı geride bırakmanız gerekiyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yeni bir fırsat sizi heyecanlandırıyor olabilir. Bu size, böyle bir zorluğun üstesinden gelemeyeceğinizi düşünen birine karşı bir şeyler kanıtlama şansı verebilir. Kesinlikle başarabilirsiniz ve kendinizden çok emin olabilirsiniz. Ancak, bu işe başkalarının sizin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirmek için değil, tamamen gerçek nedenlerle girdiğinizden emin olmanız gerekir. Onaylanmak için bir seçim yapmayın, bu seçimi sadece sizin için doğru olduğu için yapmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Ona girecek ve hikayenize başlayacak mısınız? Elbette girmek zorunda değilsiniz, bu tamamen size bağlı. Bu süreçte bazı zorluklar olsa da ihtimallerin çokluğu karşılaşabileceğiniz tüm sorunları gölgede bırakacaktır. Çok hassas olmanıza rağmen cesur bir ruha sahipsiniz ve önünüze ne çıkarsa çıksın üstesinden gelebilecek kadar güçlü ve yaratıcısınız. Açılan yeni sayfadan ilham aldığınızı hissediyorsanız harekete geçin. Pişman olmayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN