El konulan araçları geri alacağız dediği iddia edilmişti! Dilan Polat'ın avukatından flaş açıklama geldi

El konulan araçları geri alacağız dediği iddia edilmişti! Dilan Polat'ın avukatından flaş açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye olan Dilan Polat, bu defa da lüks araçları ile gündeme geldi. Cezaevine girdiği dönemde araçlara polisler tarafından el konulmuştu. Şimdi ise lüks araçların akıbeti merak konusu oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul'daki Marmara Ceza İnfaz Kurumu'ndan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın avukatı, araçlarının geri alınacağına dair basında çıkan haberlerin gerçek olmadığını duyurdu.

yeni-proje-1-002.jpg

ARAÇLARLA İLGİLİ İDDİALAR YALAN

Avukat Sevinç Horoz, Dilan Polat'a ait araçların geri alınacağına dair haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Horoz, "Bugün basında çıkan 'Dilan Polat'a ait araçları geri alacağız' yönündeki beyanımın gerçek gibi haberlere taşınması karşısında, doğru bilgilendirmeyi yapmak isterim. Şu anda müvekkillerimizin ve biz avukatlarının gündeminde araçlar veya herhangi bir malvarlığının iadesi konusu yoktur. Böyle bir talep ve değerlendirmemiz olmamıştır" şeklinde konuştu.

yeni-proje-2-002.jpg

Horoz, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, müvekkillerinin şu ana kadar özgürlüklerine kavuşmaları ve Dilan Polat'ın sağlık durumu dışında bir talepte bulunmadıklarını ifade etti. Malvarlıklarının geri iadesine yönelik iddiaların tamamen spekülasyon olduğunu belirtti.

yeni-proje-001.jpg

İŞTE SEVİN HOROZ’UN AÇIKLAMASI:

“Bugün basında çıkan Dilan Polat'a ait araçları geri alacağız yönünde söylemediğim bir beyanın gerçek gibi haberlere taşınması karşısında size kısaca doğru bilgilendirmeyi yapmak isterim. Şuan müvekkillerimizin de biz avukatlarında gündeminde araçlar veya her hangi bir malvarlığının iadesi konusu yoktur. Böyle bir talep ve değerlendirmemiz olmamıştır. Çıkan haberler gerçeği yansıtmamakta ve şuana kadar müvekkillerin özgürlüklerine kavuşması ve Dilan Polat'ın sağlığı dışında bir talep ve gündemimiz olmamıştır. Malvarlıklarının geri istenmesine yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır, müvekkillerimizin asla bu zamana kadar böyle bir talepleri olmamıştır. “

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN