Doğar doğmaz şansı çekiyor! Herkes bu burçları kıskanıyor! Doğuştan şanslı 3 burç…

Doğar doğmaz şansı çekiyor! Herkes bu burçları kıskanıyor! Doğuştan şanslı 3 burç…

Bazı insanlar doğduğu andan itibaren şansı da hayatının içerisine çekiyor. Burçların insanlar üzerindeki etkileri her gün yeni detaylar ortaya çıkarırken doğuştan şanslı üç burç belli oldu. Herkes bu burçların şansını yakalamak istiyor fırsatları görenler çatır çatır çatlıyor. İşte doğuştan şanslı üç burç…

Hayatımızın farklı anlamında farklı olaylar yaşarken burçlar üzerindeki etkiler de zaman zaman dikkat çekmektedir. Zodyakta yer alan 12 burç farklı karakter özelliklerini taşırken aralarından 3 burç var ki bütün şansı hayatlarının içerisine çekiyor. İşte doğuştan şanslı üç burç…

boga-burcu2.jpg

BOĞA

En şanslı burçlar zirvesinde boğa burcu yer alırken hırslı yapıları yaşamları boyunca elde etmek istedikleri bütün fırsatları da önüne seriyor. Kazanlı odaklı ilerleyen boğa burçları hayatları boyunca bolluk içerisinde yaşarken farklı bir motivasyon arayışını da hayatlarına dahil ediyor. Yaşama sıkı sıkıya tutunan bu burçlar şanslı oldukları kadar eğlenmeyi de son derece iyi biliyorlar. Para parayı çeker sözü boğa burçları için yazılmış olsa gerek.

basak-burcu2.jpg

BAŞAK

Doğduğu andan itibaren şansı ile yüz güldüren Başak burçları kimsenin görmediği detayları fark ederek hayatlarını istediği yönde ilerletebilirler. Yaşamlarını istediği gibi sürdürebilmek için mücadeleyi elden bırakmayan Başak burçları para konusunda da son derece şanslıdır.

oglak-burcu2.jpg

OĞLAK

Özellikle iş konusunda başarıyı sağlayan Oğlak burçları, çalışmayı çok sevdikleri için hedef belirleme konusunda da başarıdırlar. Azimli yapılarına şansla birleştirince ortaya muhteşem bir ikili çıkıyor. Kurumsal başarıda merdivenleri üçer beşer atlayan Oğlak burçları şirket yöneticisi olmak için de bütün fırsatları değerlendirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN