Cengiz Kurtoğlu arkasında not bırakıp köyüne döndü! Hayranlarını korkutan paylaşım: Bu benim el yazım...

Cengiz Kurtoğlu arkasında not bırakıp köyüne döndü! Hayranlarını korkutan paylaşım: Bu benim el yazım...

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son bir paylaşımla hayranlarını korkuttu. Yaşadığı şehri yani İstanbul’u terk eden Kurtoğlu, köyüne yerleşti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü fantezi müziğin güçlü seslerinden Cengiz Kurtoğlu, sosyal medyada paylaştığı son gönderiyle hayranlarını tedirgin etti. Şarkıcı, İstanbul'u terk ederek köyüne döndüğünü açıkladı ve dikkat çekici bir not bıraktı.

yeni-proje-30.jpg

"BU BENİM EL YAZIM, HİÇ KİMSEYLE İLGİLENMEYİN"

Gece yarısı yaptığı paylaşımda Kurtoğlu, "Köyüme geri döndüm." ifadesini kullandı. Paylaşımında ise şu not yer aldı: "Bu benim el yazım. Bundan sonra ne düşmanım ne de dostum olsun." Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve hayranları arasında kafa karışıklığına yol açtı.

yeni-proje-31.jpg

"6 YILDIR HAZIR BİR ŞARKIM VAR, AMA..."

Kurtoğlu, müzik kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda da bulundu. "Artık gerçekten uğraşamıyorum, hatta 6 yıldır her şeyi hazır olan bir şarkım var, ama stüdyoya girip okuyamadım," diyen ünlü şarkıcı, yeni projelere dair herhangi bir planının olmadığını belirtti. Ayrıca, hayatının film olmasını istemediğini ve "Kimse beni oynayamaz, oynamasın. Böyle bir şeye de izin vermem" şeklinde konuştu.

yeni-proje-29.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN