Baht Oyunu son bölümde Tuğçe ve Rüzgar, Ada ve Bora iş yemeğinde çileden çıkıyor!

Baht Oyunu son bölümde Tuğçe ve Rüzgar, Ada ve Bora iş yemeğinde çileden çıkıyor!

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu yeni fragman, yeni bölümde yaşanacak sürprizlerin ipuçlarını verdi. Bora, Ada'dan geçici süreliğine sevgili gibi davranmasını ister. Ancak Ada'nın davranışları Bora'yı zor duruma düşürür. Rüzgar ve Tuğçe, Ada ve Bora'nın katıldığı iş yemeğine gelince işler iyice karışır. İşte, son fragman...

Baht Oyunu 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ada, Rüzgar'ı Tuğçe'ye kaptırmamak için ofiste çalışmaya başlıyor! Bora, Ada'yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada'nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada'nın yaptığı sakarlıklar ise Bora'yı çileden çıkarır. Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar'ı tekrar elde edebilecek mi?

BAHT OYUNU 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ada'nın zorlu ve romantik bir yolculuğunun anlatıldığı Baht Oyunu'nun 2. bölümü, 22 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Baht Oyunu tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Baht Oyunu son bölümde neler oldu, göz atalım: İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformunun kurucusu Bora ile yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır. Ada, evlenmek üzere olduğu Rüzgar'ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada'yı büyük bir sürpriz beklemektedir: Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar'ın patronudur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Baht Oyunu 2. bölüm özeti: Bora, yemeğe Ada'yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Ada, videonun tamamını Bora'ya teslim etmeden önce şirkette kalıcı olmasını garantileyecek bir anlaşma yapar ancak Bora'nın asistanı olmak Ada'nın düşündüğünden çok daha zordur. Şirketin bir numaralı dedikodu konusu haline gelen Ada, Bora'nın 27. asistanı olduğu için 27 lakabını alır. Çalışanlar ne kadar kalıcı olacağıyla ilgili iddiaya girerken, Ada konuşulanların hiçbirine aldırmadan Bora ile arasını iyi tutmak için çabalar. Ada'nın şirkette yanaştığı ilk kişi ise Tuğçe olur. Rakibi Tuğçe'yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada'yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır. Video skandalının ardından Bora'nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora'nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe'ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada'yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar'ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.

BAHT OYUNU 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BAHT OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

ARC Film'in yapımcılığı gerçekleştirdiği, Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaryosunu yazdığı, Aslı Demirer ve Safa Hendem'in müziklerini yaptığı, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğna oturduğu Baht Oyunu oyuncu kadrosunda; Cemre Baysel (Ada), Aytaç Şaşmaz (Bora), Aslı Sümen (Tuğçe), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Hande Subaşı (Nergis), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Ozan Dağgez (Evren), Altan Erkekli, Funda İlhan, Emrah Ben, Azra Aksu gibi isimler yer alıyor.

BAHT OYUNU SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN