Aylardır sırra kadem basmıştı: Prenses Kate çok hasta

Aylardır sırra kadem basmıştı: Prenses Kate çok hasta

Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Galler Prensesi Kate'in sağlık durumunun iyi olmadığı söyleniyor. Kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Lady Colin Campbell, "Catherine çok hasta, tedavi çok yorucu. Aktif olamayacak kadar hasta" dedi.

Aylarca hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, mart ayında kamuoyunun ısrarlı soruları karşısında kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Yayınladığı video mesajda haberi aldıktan sonra zorlu birkaç ay geçirdiğini belirten Galler Prensesi, büyük bir şok yaşadığını söyledi.

Kate Middleton, yaşadıklarını şu sözlerle açıkladı:

“Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda tedavinin erken aşamalarındayım."

'TEDAVİ ÇOK YORUCU'

Daily Mail'in aktardığına göre; kraliyet ailesini yakından takip eden yazar Lady Colin Campbell, Kate'in sağlık durumuyla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Prenses'in sağlığının düşünülenden daha kötü olduğunu söyleyen Campbell, "Catherine çok hasta" dedi.

Campbell, "Tedavi çok yorucu. İyileşmek ve üç çocuğuna bakabilmek için kendini bir kenara bırakması gerekiyor. Bu kadar basit, aktif olamayacak kadar hasta" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN