Annesini kaybeden Sagopa Kajmer'e Ceza'dan başsağlığı mesajı

Annesini kaybeden Sagopa Kajmer'e Ceza'dan başsağlığı mesajı

Rapçi Sagopa Kajmer'in annesi Serpil Özyavuz'un hayatını kaybetmesinin ardından sanatçının yıllardır dargın olduğu rapçi Ceza, Sagopa Kajmer'e başsağlığı diledi. Sagopa Kajmer de Ceza'nın başsağlığı dilemesine "Çok teşekkürler Ceza. Ölüm gününde düşmanlıklar ölür ve acılar paylaşılır" diye yanıt verdi.

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in uzun süredir kanser tedavisi gören 71 yaşındaki annesi Serpil Özyavuz hayatını kaybetti.

Sagopa Kajmer, "X" hesabından yaptığı paylaşımda, "2 haziran öğle sonrası annemi kaybettim. 2 sene boyunca savaştı…savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim" ifadelerini kullandı.

Sagopa Kajmer'in yıllardır husumetli olduğu rapçi Ceza da, Sagopa Kajmer'e başsağlığı dileyen isimlerden oldu.

'ÖLÜM GÜNÜNDE DÜŞMANLIKLAR ÖLÜR'

Ceza, sosyal medya hesabından "Başın sağ olsun, çok ağır bir acı... Sana ve ailene sabır diliyorum. Rahmetle Serpil Özyavuz" ifadelerini kullandı.

Sagopa Kajmer de Ceza'nın başsağlığı mesajına "Çok teşekkürler Ceza. Ölüm gününde düşmanlıklar ölür ve acılar paylaşılır" şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN