Ankete katılanlar nedenlerini tek tek sıraladı: Çiftlerin yarısı ilk seyahatlerinden sonra ayrılıyor

Ankete katılanlar nedenlerini tek tek sıraladı: Çiftlerin yarısı ilk seyahatlerinden sonra ayrılıyor

Yeni yapılan bir ankete göre, çiftlerin yarısı ilk ortak gezilerinden sonra ayrılıyor. Katılımcılar partnerlerinin hangi eyleminden rahatsız olduğunu paylaştı. Tatil sırasında kimisi şiddete tanıklık ederken kimisi de temizlik konusunda da rahatsızlığını ifade etti.

Dating.com'un yakın tarihli bir raporuna göre, çiftlerin yarısı ilk ortak gezilerinden sonra ayrılıyor. Dating.com'un başkan yardımcısı ve flört uzmanı Maria Sullivan yaptığı açıklamada, "Bir çiftin ilk birlikte seyahati, ister flörtünüzün ilk altı ayında ister balayında olsun, önemli bir ilişki dönüm noktasıdır" dedi.

Sullivan, "Biriyle birkaç saat geçirmek, onunla birkaç gün geçirmekle aynı şey değil, hatta hafta sonlarını birlikte geçirmek bile birlikte birkaç hafta geçirmekle aynı şey değil. Ne kadar süredir birlikte olursanız olun veya ne sıklıkta birlikte olursanız olun, partnerinizin alışkanlıkları hakkında yeni bir şeyler keşfetme olasılığınız yüksektir. Ve maalesef çoğu öğrendiklerini sevmiyor" diye konuştu.

Örneğin çiftlerin yüzde 31'i endişe verici bir oranda, kaçamak sırasında sürekli olarak çok erken uyandırıldıktan sonra ilişkilerini sonlandırdı.

Ankete katılanların yaklaşık yüzde 40'ı, tatildeyken partnerlerinin diş macununu lavaboya bulaşmış halde bıraktığını ve tuvalet kağıdını değiştirmeyi unuttuğunu görmenin romantizmi bıçakladığını söyledi.

Ayrıca partnerin stres altındayken başkalarına nasıl davrandıklarını görmek de ilişkinin kaderini belirledi. Partnerin bir uçuş görevlisine, tur rehberine ya da garsona saldırdığını görenlerin yüzde 31'i ilişkisini sonlandırdı.

TANIMAK İÇİN YOLA ÇIKMAYA DEĞER BİR YOLCULUK

Yemek tercihleri aynı olmayan partnerler arasında da gerilim oranının yüksek olduğu belirtildi.

Uzmanlar, "Bir çift gezisi, partnerinizi daha iyi tanımak ve yeni biriyle hayata ve dünyaya karşı çıkmak isteyip istemediğinizi öğrenmek için çıkmaya değer bir yolculuktur" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN