Acun Ilıcalı yine baba oluyor! Yakında düğün yapacaklardı: Ayça Çağla Altunkaya'dan bebek haberi

Acun Ilıcalı yine baba oluyor! Yakında düğün yapacaklardı: Ayça Çağla Altunkaya'dan bebek haberi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bir kez daha baba oluyor! Yakında düğünleri vardı! Ayça Çağla Altunkaya'dan bebek haberi geldi...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra hemşire Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ilıcalı, her fırsatta Altunkaya ile olan mutluluğunu dile getirirken, çiftin evlilik hazırlıkları hız kazandı. Acun Ilıcalı, 5 Eylül'de dördüncü kez nikah masasına oturacak.

BEBEK MÜJDESİ GELDİ

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya ve Melisa ile poz verdi

Söylemezsem Olmaz’ın özel haberine göre, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün öncesinde sürpriz bir haber verdiği belirtildi. İddialara göre, Altunkaya 3,5 aylık hamile ve çift bebek bekliyor. Bu gelişme, Ilıcalı'nın beşinci kez baba olacağı anlamına geliyor.

DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan kafa karıştıran hamle! Tüm fotoğrafları sildi - Son Dakika

5 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan düğün, Ilıcalı ve Altunkaya’nın yakın arkadaşları ve ailelerinin katılacağı küçük bir tören olacak. Geçtiğimiz hafta Adriana Lima’nın kızlarıyla alışveriş yaparken görüntülenen Ayça Çağla Altunkaya, dikkatleri üzerine çeken 5 milyon TL değerindeki yüzüğüyle de gündeme gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN