4. kez evlenen Ebru Gündeş boşanıyor iddiası

4. kez evlenen Ebru Gündeş boşanıyor iddiası

İş insanı Murat Özdemir ile nikah masasına oturan şarkıcı Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldığı iddia edildi. Özdemir'in eski eşinden Ebru Gündeş ile evlenebilmek için boşandığı iddia edilmişti.

Şarkıcı Ebru Gündeş, şubat (2024) ayında 4. kez nikah masasına oturdu. Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile evliliğinde mutluluğunun kısa sürdüğü iddia edildi.

Özdemir'in önceki eşinden Ebru Gündeş ile evlenebilmek için boşandığı ileri sürülmüştü. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in evlilik haberlerinin çıkmasının ardından Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın göndermeli paylaşım yaparak "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sende gördün. Duyduklarımı sende duydun. Ben susup kenara çekiliyorum." ifadeleri dikkat çekmişti.

EŞİNİN HİÇBİR KONSERİNE GİTMEDİ

Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe, Ebru Gündeş'in evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanma kararı aldığını iddia etti. Ünlü şarkıcının evliliğinden dolayı pişmanlık yaşadığını söyleyen Eliçe "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Murat Özdemir'in yoğun bir konser programı olan Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesine gitmemesi ve ikilinin hiç yan yana görüntülenmemesi de boşanma iddiasını güçlendirdi. Gündeş konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikinci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Ebru Gündeş, 2010 yılında İran Azerisi iş insanı Rıza Sarraf'la evlendi. Çift 2021 yılında boşandı. Gündeş'in son evliliğinden 15 Ekim 2011'de dünyaya gelen Alara adında bir kızı var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN