Tapuya gitti hayatının şokunu yaşadı! E-Devlet'ten hemen kontrol edin: Herkesin başına gelebilir

Tapuya gitti hayatının şokunu yaşadı! E-Devlet'ten hemen kontrol edin: Herkesin başına gelebilir

Tapuya giden vatandaş hayatının şokunu yaşadı! Olayı duyan E-devlet'e giriyor! Giren herkes şaşkına döndü! E-Devlet'ten hemen kontrol edin, herkesin başına gelebilir! Onlarca tapu...

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşanan olay, köylülerin tepkisine neden oldu. Bir köylünün, Tapu Müdürlüğü'ne işini halletmek üzere gitmesiyle ortaya çıkan durum, köylüler arasında büyük bir şaşkınlık ve öfke yarattı. Birgün’ün haberine göre, kendisine ait zeytinlik alanın artık üzerine kayıtlı olmadığını tesadüfen fark eden köylü, durumu köyüne döndüğünde diğer köy sakinleriyle paylaştı.

KÖYLÜLER E-DEVLET ÜZERİNDEN TAPULARINI KONTROL ETTİ

Olayı duyan diğer köylüler, e-Devlet üzerinden tapularını kontrol etmeye başladı. Kontroller sonucunda, birçok köylünün tapularının kendilerinden habersiz bir şekilde düşürüldüğünü ve arazilerinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredildiğini öğrendiler. Bu durum, köylüler arasında büyük bir huzursuzluk yarattı ve toplu bir tepkiye neden oldu.

Resim

TOKİ, ARAZİLERE KONUT İNŞA EDECEK

Yapılan incelemeler sonucunda, TOKİ’nin bu arazilere konut inşa etmeyi planladığı ve düzenlenen ihaleyi, aralarında eski AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tetik’in şirketinin de olduğu 3 firmanın kazandığı ortaya çıktı. Bu gelişme, köylülerin tepkisini daha da artırdı.

Arazilerinin ellerinden alındığını tesadüfen öğrenen köylüler, duruma sessiz kalmadı ve eylem yapmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN