KPSS lisans sınavı sonuçları açıklandı

KPSS lisans sınavı sonuçları açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınav sonuçları, adayların heyecanla beklediği gibi ÖSYM tarafından açıklandı. Memur olma hayali kuran binlerce aday, sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM'nin sonuç sorgulama sistemini kullanacak. ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, adayların sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ulaşabileceği belirtildi.

2024 KPSS lisans sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve sınav sonuçları erişime açıldı. Öğrenciler sonuç sorgulama adresinden KPSS lisans sonuçlarını öğrenebilecek.

2024 KPSS LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 KPSS lisans takvimi sonrasında lisans sınavı sonuçları için tarih belli oldu.

Buna göre; KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavı ve KPSS lisans oturumu sınav sonuçları 23 Ağustos 2024 Cuma günü açıklanacak. KPSS lisans sonuçlarının saat 10.00 itibarıyla açıklanması bekleniyor.

KPSS LİSANS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar KPSS lisans sonuçlarına, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

KPSS LİSANS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

2024 KPSS SINAV TAKVİMİ

KPSS Ön Lisans 1 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

KPSS Ortaöğretim 15 eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN