Özgür Özel neye uğradığını şaşırdı! Her şey bir anda oldu: Köprü altına sığınarak kurtuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenlenen Buğday Mitingi’ne katıldı. Özgür Özel mitingden sonra neye uğradığını şaşırdı! Her şey bir anda oldu. Köprü altına sığınarak kurtuldu...

Son dakika... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenlenen Buğday Mitingi’ne katıldı. Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde önemli açıklamalarda bulunan Özel, konuşmasının ardından bölge halkıyla buluşarak çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Mitingin hemen ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Tekirdağ’a gelen parti konvoyu, Hayrabolu ilçesinde yoğun bir dolu yağışına yakalandı. Özel’in bulunduğu araç köprü altına sığınarak dolu yağışının yavaşlamasını bekledi. Dolu yağışının aniden bastırmasıyla birçok araç ilerlemekte zorlandı ve trafik kilitlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN