İnanılmaz olay! Selektör yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde 52 yaşındaki Erkan Arman'ın yol kenarında bıçaklanmış halde ölü bulunmasıyla ilgili yeni detaylar şoke etti. Erkan Arman'ın alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra trafikte selektör yaptığı gerekçesiyle aracının durdurulduğu ve çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay Sakarya'da D-650 kara yolu Alifuatpaşa mevkiinde 22 Şubat'ta meydana gelmişti. Erkan Arman (52) alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra aracının önünde ölü bulunmuştu. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

SELEKTÖR YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Erkan Arman'ın alkollü eğlence mekanından çıktıktan sonra trafikte selektör yaptığı gerekçesiyle aracının durdurulduğu ve çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi.

yt.jpg

8 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle cinayetle ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler H.B. (24) ve E.G. (35), "yardım ve yataklık" yaptığı değerlendirilen Ş.A. (27), S.B. (33), S.B. (33), C.B. (39), U.A. (36) ile Ş.Ç.S. (39) olmak üzere toplam 8 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Şüphelilerden H.B. tutuklandı, diğer 5 şüpheli de adli kontrolle serbest bırakıldı.

200233337-1708630280.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN