Feci olay! Sabah kalktığında annesi ve kardeşinin cesetlerini buldu

Feci olay! Sabah kalktığında annesi ve kardeşinin cesetlerini buldu

Denizli’de yaşayan genç iddiaya göre, sabah işe gitmek için kalktığında annesi Rukiye Kasap (45) ve kardeşi Şevket Yavuz Üstüner’i (16) hareketsiz halde buldu. Anne ve oğlunun cesetleri kesin ölüm sebeplerinin anlaşılması için Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Feci olay, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre sabah işe gitmek için kalkan genç, annesi Rukiye Kasap (45), kardeşi Şevket Yavuz Üstüner’in (16) cesetlerini buldu.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Anne ve oğlunun dairede bulunan soba sebebiyle karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Geceyi anne ve kardeşiyle aynı evde geçirdiğini iddia eden gencin sağlık durumunun ise iyi olduğu görüldü.

uyyy.jpg

Cesetler kesin ölüm nedenlerinin anlaşılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Öte yandan, durumu fark ederek ihbarda bulunan gencin ise annesi ve kardeşinin cenazeleri evden çıkarken "Götürmeyin gözünüzü seveyim, götürmeyin ağabey" diyerek ağlaması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

uuuu.jpg

ppppp.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN