Eski futbolcu Serhat Akın'a saldırının talimatı Gürcistan’dan: Vurmak için 250 bin liralık anlaşma

Eski futbolcu Serhat Akın'a saldırının talimatı Gürcistan’dan: Vurmak için 250 bin liralık anlaşma

İstanbul’da katıldığı program çıkışında silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'ın, 250 bin lira karşılığında vurulduğu belirlendi. Saldırının talimatını Gürcistan'da bulunan H.Ş.'nin verdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki sorguları devam ediyor.

İstanbul Beykoz’da geçtiğimiz cuma günü yaşanan silahlı saldırı, spor dünyasında ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Milli Takım’ın ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, katıldığı bir programın çıkışında silahlı saldırıya uğrarken bacağından vuruldu. Olay sonucunda yaralanan Akın, hastaneye kaldırılırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri saldırıyı gerçekleştiren zanlıların peşine düştü. Kısa süre içinde yapılan çalışmalar sonucunda, saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Serhat Akın'ın vurulma sebebi kumar borcu mu?

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI: VURMAK İÇİN 250 BİN LİRAYA ANLAŞMIŞLAR

Yapılan incelemelerde, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Ozan D. olduğu tespit edildi. Ozan D.’nin saldırıyı motosikletle gerçekleştirdiği ve motosikleti kullanan kişinin ise Osman M. olduğu belirlendi. Emniyet yetkilileri, saldırının organize bir plan doğrultusunda gerçekleştirildiğini, saldırıyı planlayan ve talimatı veren kişinin Gürcistan’da yaşayan H.Ş. olduğunu açıkladı. İddialara göre, H.Ş., saldırıyı gerçekleştirmesi için 250 bin TL karşılığında anlaşma yaptı.

SALDIRI TALİMATI GÜRCİSTAN’DAN VERİLDİ

Gürcistan’da yaşayan H.Ş.’nin sadece bu saldırı değil, daha önce de birçok suç kaydının olduğu öğrenildi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, H.Ş.’nin kasten adam öldürme ve diğer suçlardan 10 farklı sabıka kaydı bulunuyor. Saldırıyı organize eden H.Ş., Gürcistan’da olmasına rağmen Türkiye’deki bağlantıları aracılığıyla saldırıyı yönlendirdiği iddia ediliyor.

BEŞ KİŞİ GÖZALTINDA

Olay sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin izini sürerek hızla operasyon başlattı. Ekipler, saldırıyı gerçekleştiren 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN