Son dakika!.. Serhat Akın ikinci kez ameliyata alınacak

Son dakika!.. Serhat Akın ikinci kez ameliyata alınacak

Dün gece saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında yenil gelişme yaşandı. Akın'ın ikinci kez ameliyat alınacağı açıklandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhan Akın, dün akşam İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta silahlı saldırıya uğradı.

Akın'ın sağlık durumu merak konusu olurken ilk ameliyatın başarılı geçtiği ve ikinci kez bıçak altına yatacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde Beykoz’da uğradığı silahlı saldırı sonrası ameliyata alınmıştı. Yaşadığı saldırının ardından ayaklarından yaralanan Akın, sosyal medya hesabından, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" açıklamasında bulunmuştu.

Yaşanan olay sonrası Akın hastaneye kaldırılırken Sports Digitale yöneticisi ve gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Akın'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan Sabuncuoğlu, paylaşımında "Serhat abinin durumu iyi. Ameliyattan yeni çıktı ve başarılı bir operasyon geçirdi. Gece geç saatlere kadar hepimiz yanındaydık. İkinci bir ameliyat daha olacak. Geceden sabaha arayan, soran, merak eden herkese kurumumuz adına teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Akın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken Akın'ın görüntüsünü paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN