Serhat Akın'dan şok ifade: 4 kişinin ismini verdi!

Serhat Akın'dan şok ifade: 4 kişinin ismini verdi!

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde program çekimi sonrasında silahlı saldırıya uğramıştı. Bacağından yaralanan ve hastanede tedavi gören Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği programın ardından evine dönerken silahlı saldırıya uğramıştı. İki bacağından yaralanan Akın hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İyileşme süreci devam eden eski futbolcunun verdiği ifade ortaya çıktı. Kendisinin sürekli hedef gösterildiğini belirten Serhat Akın, "Düzenli olarak hakaret ve küfürlere maruz kalıyorum. Beni hedef gösteren 4 tane yorumcu var. Onların isimlerini verdim. Kamuoyunda yapmış oldukları bu yayınlarda beni hedef gösterdikleri dönemde bu hedef göstermelere Fenerbahçe Kulübü ve yetkilileri, yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için herhangi bir çaba göstermediler. Bunun için Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerine kırgın ve kızgınım" ifadelerini kullandı.

1737325.webp

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak, olaya karışan bütün zanlıların yakalandığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN