Cinsel istismarla suçlanmıştı! O öğretmen başka okulda görevlendirildi

Cinsel istismarla suçlanmıştı! O öğretmen başka okulda görevlendirildi

12 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında iddianame hazırlanan F.Ş. isimli öğretmen farklı bir okulda görevlendirildi. 12 yaşındaki N.Ş.'nin avukatı Selen Görevi Palavar, "Pedofili olma şüphesi yüksekken hâlâ öğretmenlik yapması ve çocuklarla toplumda temas halinde olmasını kabul edemiyoruz" dedi.

Olay İzmir’in Bayındır ilçesinde bulunan bir ortaokulda meydana geldi. Okulda görev yapan Fen Bilgisi öğretmeni F.Ş. hakkında “Basit yaralama, sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçlamalarıyla iddianame hazırlandı.

BAŞKA OKULDA GÖREVLENDİRİLDİ

Cumhuriyet’ten Rengin Temoçin’in haberine göre, 12 yaşındaki çocuğun avukatı Selen Göreci Palavar, hazırlanan iddianameye itiraz etti. İstismar şüphelisi F.Ş.’nin başka bir okulda görevlendirilmesine de tepki gösteren Palavar, konuyu Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Bayındır Kaymakamlığı’na iletti.

'PEDOFİLİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK'

Palavar, öğretmenin başka bir okulda görevlendirilmesine tepki gösterdi. Deliller ve ihbarlar sonucu öğretmenin pedofili olma ihtimalinin yüksek olduğunu vurgulayan Palavar, öğretmenlik yapmasının ve çocuklarla toplumda temas halinde olmasının kabul edilemez olduğunu kaydetti. Şüpheli hakkında yeni ihbarlar, yeni bilgiler aldıklarını ifade eden Palavar, şüpheliyi tanıyan herkesin hareket ve davranışlarından şüphelendiklerini anlattıklarını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN