Tarlaya bırakılan bebekle ilgili yeni gelişme! Anne 15, baba 16 yaşında!

Tarlaya bırakılan bebekle ilgili yeni gelişme! Anne 15, baba 16 yaşında!

Mısır tarlasında bulunan bebeğin ardından dram çıktı. Bebeğin annesi A.Ç.'nin 15, babası İ.B.C'nin 16 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yeni doğmuş bebeğin 6 Ağustos'ta (2024) sesini duyan vatandaşlar emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. Mısır tarlasında bulunan bebeğin göbek bağının hala üzerinde bulunduğunu ve güneşten etkilendiği tespit edildi. Bir günlük erkek bebek, sağlık personelince hastaneye kaldırıldı.

ANNE 15, BABA 16 YAŞINDA

Olayla ilgili çalışma başlatan emniyet ekipleri, bebeğin annesinin A.Ç. (15) olduğunu belirledi. Gözaltına alınan A.Ç, ifadesinde, çocuğun babası İ.B.C'nin (16) kendisine istismarda bulunduğunu, korktuğu için bebeği tarlaya bıraktığını iddia etti.

Ekipler, İ.B.C. ile olaya karıştıkları değerlendirilen M.Y. ve H.S.Y'yi de gözaltına aldı. 4 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla bırakıldı.

BABA TUTUKLANDI

Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan İ.B.C, tutuklandı. Bebek, tedavisinin ardından devlet korumasına alındı.

9802165.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN