Bir kadın cinayeti daha! Halıya sarıp, ağırlık bağlamışlar

İstanbul Büyükçekmece'de sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde kadın cesedi bulundu. 24 yaşındaki S.G'nin halıya sarıldığı ve ayaklarına ağırlık bağlanarak denize atıldığı ortaya çıktı.

Şüpheli ve katiller caydırıcı cezalar almadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. İstanbul Büyükçekmece'de sabah saatlerinde denizde bulunan kadın cesediyle ilgili ayrıntılar belli oldu. 24 yaşındaki S.G.'nin halıya sarılarak ve ayaklarına ağırlık bağlanarak denize atıldığı ortaya çıktı.

Bölgede balıkçılık yapan H.Ç., arkadaşlarının denizde halı bulduğunu, içinde cesedi görünce polis ekiplerine bildirdiklerini anlattı.

Balıkçı B.E. de cesedi polislerin denizden çıkardığını belirterek, "Bu caniliği kim yaptıysa bir an önce yakalanmasını umuyoruz." ifadelerini kullandı.

HALIYA SARILIP, AĞIRLIK BAĞLANMIŞ

Ayaklarına ağırlık bağlandığı belirlenen ceset, Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis, olayın faillerinin bulunması için çalışma başlattı. Polis, failleri bulmak için çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini araştırıyor.

Öte yandan, Mayıs ayında öldürülen 40 kadının 15'i evli olduğu erkek, 6'sı babası, 4'ü birlikte olduğu erkek, 4'ü tanıdığı biri, 3'ü akrabası, 2'si eskiden evli olduğu erkek, 2'si eskiden birlikte olduğu erkek, 1'si kardeşi, 1'i oğlu, 1'i tanımadığı biri tarafından öldürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN