Denizde cesedi bulunan Sedef’in son anları ortaya çıktı: Cinayetin izleri güvenlik kamerasında

Büyükçekmece'de elleri ve ayaklarına ağırlık bağlanmış, halıya sarılı biçimde denizde cesedi bulunan Sedef Güler'in (24) son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Güler ve Yavuz G.'nin giriş yaptığı binaya, 11 saat sonra Fırat B.'nin elinde poşetle girdiği anlar yer aldı. Diğer görüntülerde ise şüphelilerin cesedi halıya sarıp zincirledikten sonra denize attıkları yer görüldü.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada, Sedef Güler’in öldürülmesiyle ilgili kritik görüntüler ortaya çıktı. 5 Haziran saat 01.48’de çekilen görüntülerde, Sedef Güler (24) ve Yavuz G.'nin birlikte cinayetin işlendiği eve doğru yürüdükleri görülüyor.

9460034.jpg

'POŞET' AYRINTISI

Bu görüntülerden yaklaşık 11 saat sonra, saat 13.40’da, aynı güvenlik kamerasının açısına bu kez elinde poşetle gelen Fırat B. giriyor.

9460035.jpg

CESEDİ ATTIKLARI YER KAMERADA

Polisin elde ettiği diğer bir görüntüde ise şüphelilerin, cesedi halıya sardıktan sonra zincire bağladıkları ve denize attıkları yer net bir şekilde gözüküyor.

9460036.jpg

Polisin bu görüntüleri kullanarak şüphelilerin cesedi taşımakta kullandıkları otomobilin plakasını tespit ettiği öğrenildi.

Söz konusu otomobil, Esenyurt’ta terk edilmiş halde bulundu ve araçta yapılan Luminol testi sonucunda bazı kan izlerine rastlandığı belirtildi.

sedef-guler.jpg
Sedef Güler (24)

FIRAT B. TUTUKLANDI

Diğer yandan; bugün mahkeme sevk edilen şüphelilerden Fırat B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli O.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Polis, firari şüpheli Yavuz G.’yi yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

NE OLMUŞTU?

Büyükçekmece'de 7 Haziran'da balıkçılar, el ve ayaklarına ağırlık bağlanmış, halıya sarılı biçimde denize atılmış kadın cesedi bulmuştu.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro dedektifleri, Sedef Güler'e (24) ait olduğu belirlenen cesedin sarılı olduğu halının üzerinde bulunan yıkama fişinden önce yıkamacıya ardından Fırat B. isimli şahsa ulaşmıştı.

Cinayetin Beylikdüzü'nde bir adreste işlendiği, şüphelilerin nalburdan zincir alıp genç kadını halıya bağladıktan sonra ayağına ağırlık bağlayıp denize attıkları öğrenilmişti.

Şüphelilerden birinin, cansız bedeni denize attıktan sonra batıp batmadığını kontrol etmek için bir gün sonra olay yerine geldiği ortaya çıkmıştı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Fırat G. tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, gözaltına alınan diğer şüpheli O.Ö. ise serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN