Fenerbahçe'den Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe'den Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe, Caner Erkin'in derbi kadrosuna alınmamasıyla ilgili açıklamada bulundu. Maç öncesi toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan futbolcunun, teknik Direktörü Pereira'ya karşı hareketlerinden dolayı 18 kişilik kadrodan da çıkarıldığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın erteleme maçında Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili Sarı-Lacivertli kulüpten resmi açıklama geldi. Maç öncesi toplantıda 18 kişilik kadroda yer alan yıldız futbolcunun, toplantıs sonrasıonda teknik direktör Vitor Pereira'ya yönelik ahlak dışı ve seviyesiz hareketlerinden dolayı Portekizli teknik adam taafından 18 kişilik kadrodan da çıkarıldığı belirtilen açıklamada, Caner Erkin ile ilgili son kararın yönetim Kurulunun vreceği ifade edildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Bugün oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

16-04/13/caner_erkin_ile_vitor_pereira_-3-_26174537756603243b223b.jpg

Maç öncesinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, "Caner, vermiş olduğum kararalara saygısızlık yaptı. İlk 11'de olmadığını görünce takımını yalnız bırakmaya karar verdi" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN