Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Galatasaray soyunma odasına indi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Galatasaray soyunma odasına indi

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hemen öncesinde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, Sarı-Kırmızılıların soyunma odasına gitti.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hemen öncesinde Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, 'alkış' alacak harekete imza attı.

Mücadele öncesinde Sarı-Kırmızılıların soyunma odasına giden Portekizli teknik adam Galatasaray'lı futbolculara başarı dileğinde bulundu.

16-04/13/131460560981.jpg

16-04/13/131460561050-1460561808.jpg

16-04/13/131460561067.jpg

SporX'in haberine göre; Ankara'da gerçekleşen terör saldırında babası Kemal Bulut'u kaybeden Umut Bulut ile özel bir görüşme gerçekleştiren Vitor Pereira, tecrübeli futbolcu ile acısını paylaştı ve bağ sağlığı diledi.

Vitor Pereira, Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası basın toplantısında, "Olayı duyar duymaz ailemi düşündüm. Şu anda sadece ailemi ve çocuklarımı düşünüyorum. Kafamda 'değer mi burada, bu şekilde devam etmeye?' sorusu var. Hayatımıza devam ediyoruz ve aniden böyle bir olay oluyor ve insanlar ölüyor. Bu durum çok büyük üzüntü veriyor" açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN