Erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı

Erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'daki mücadelesinden gol sesi çıkmayınca sonuç üçüncü devi Beşiktaş'a yaradı. Cimbom Avrupa yolunda yara alırken, Kanarya bitime 6 hafta kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin TT Arena'daki kapışmasından gol sesi çıkmadı, kazanan taraf takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e çıkaran Beşiktaş oldu: 0-0.

Cimbom'un resmi maçlardaki galibiyet hasreti 8, ligde ise 6 maça çıktı. Osmanlıspor beraberliğinin ardından Torku Konyaspor'a yenilen Kanarya'nın 3 puan özlemi ise 3 maça yükseldi. Derbiye hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu. İlk dakikaların ardından rakibinin baskısını kıran Galatasaray, topla daha çok oynamasına karşın pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı.

16-04/13/resimid_2742105.jpg

MUSLERA TESELLİ ETTİ

3'te Gökhan'ın ara pasına hareketlenen Nani topu iyi kontrol edemedi, Muslera yatarak sahip oldu. 6'da Selçuk ceza alanı ön çizgisinde gelişine vurdu, Volkan topu güçlükle kontrol etti.

13'te Volkan'ın şutu Muslera'da kaldı. 24'te topa müsait durumda kötü vuran Volkan, topu üstten auta gönderdi. 41'de savunma arkasına sarkan Podolski, sol çaprazdan şutunu attı, topu ağlara gönderdi ancak yardımcısına uyan Mete Kalkavan, 'ofsayt' dedi.

16-04/13/resimid_2742391.jpg

51'de Volkan yanında koşu yapan van Persie'ye aktarmak yerine kaleyi düşününce top yandan auta çıktı. 90+1'de Diego, altıpas yakınındaki Fernandao'yu gördü, bu oyuncu kötü bir vuruşla topu üstten dışarı gönderdi. Bu pozisyonun ardından Gökhan ile Diego saha içinde sert bir şekilde tartışırken son düdüğün ardından Muslera Volkan Demirel'in yanına giderek teselli etti.

16-04/13/resimid_2742644.jpg

SNEIJDER VE SELÇUK YETİŞTİRİLDİ

Yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle uzun süredir formalarından uzak kalan Selçuk İnan ve Wesley Sneijder, Galatasaray sağlık ekibinin üstün çabaları sonucu derbiye yetiştirildi. Milli takımda yaşadığı sıkıntı nedeniyle Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarını kaçıran yıldız oyuncu Sneijder Fenerbahçe'ye karşı sorunsuz mücadele ederken, Selçuk İnan da maçta orta sahadaki yerini aldı.

16-04/13/resimid_2742630-1460574762.jpg

DERBİDE BİR BEŞİKTAŞLI

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde tribünde Beşiktaş formalı bir taraftarın olduğu görüldü. Durumu fark eden güvenlik görevlileri seyirciyi uyardı ve forma kamufle edildi.

Derbi maçı izlemek için Türk Telekom Arena'ya, üzerinde Beşiktaş amblemli kıyafetlerle gelen bir taraftar, son anda fark edildi ve görevlilerce uyarıldı. Beşiktaş amblemli şapka, atkı ve tişörtle tribünde yerini alan taraftar, uyarılar üzerine atkısını ve tişörtünü, üzerindeki montun önünü kapatarak kamufle ederken, şapkasını ise çıkarmadı.

16-04/13/resimid_2741955-1460575484.jpg

Galatasaraylı bazı futbolseverler Siyah-Beyazlı taraftara tepki gösterirken bazı taraftarlar ise ortamı yatıştırmaya çalıştı. Ancak tüm tartışmalara rağmen Beşiktaşlı futbolsever tribünden derbiyi takip etti. Öte yandan mücadelede bazı bölümlerde büyük boşluklar görüldü, tribünde de 33 bin kişinin olduğu açıklandı.

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Esat Sancaktar
GALATASARAY: Muslera 7, Semih 7, Denayer 6 (Dk 77 Koray), Hakan 7, Olcan 6, Selçuk 7 (Dk 82 Bilal), Donk 6, Emre 6 (Dk 62 Sabri 5), Yasin 6, Sneijder 6, Podolski 6
FENERBAHÇE: V. Demirel 7, Gökhan 8, Alves 7, Kjaer 7, Hasan Ali 7, M. Topal 7, Josef 6, Volkan Şen 6 (Dk 71 Diego), Alper 7 (Dk 80 Ozan 5), Nani 6, van Persie 6 (Dk 66 Fernandao 5)
SARI KARTLAR: Yasin, Sabri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN