İsrail'den Gazze'de bir katliam daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail'den Gazze'de bir katliam daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var

1 seneyi aşkın süredir Filistin'de saldırılarına devam eden İsrail ordusunun Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine saldırılar düzenlediği, 150'den fazla kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

İsrail, Gazze'de yine katliam yaptı. Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü, işgal güçlerinin Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde düzenlediği saldırılar sonucu 150'den fazla kişinin öldüğünü ve yaralandığını açıkladı.

'KORKUNÇ BİR KATLİAM YAŞANDI'

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 20 gündür soykırım ve etnik temizlik gerçekleştirdiği Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde "korkunç" bir katliam yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "İsrail'in bombardımanında 150'den fazla kişinin öldüğü ve yaralandığı, saldırıya hedef olanları kurtarmak için harekete geçilemediği" ifade edildi.

İsrail ordusunun, En-Neccar, Ebu el-Avf, Selman, Hicazi, Ebu el-Kumsan, Akl ebu Raşid, Ebu et-Tarabiş, Zakul ve Şalan ailelerine ait evleri bombaladığı kaydedilen açıklamada, İsrail'in bölgedeki yerleşim bölgesinin tamamını bombaladığı, Filistinlilerin yaralıların taşınması için imdat çağrıları yaptığı kaydedildi.

Açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde sivil savunma ve sağlık hizmetlerinin çalışmalarını engellemesi sonucu ölü ve yaralıların naklinde büyük zorluklar yaşadığına dikkat çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN