Jimmy Kimmel, 2025 Oscar Töreni'ni sunmayı reddetti

Jimmy Kimmel, 2025 Oscar Töreni'ni sunmayı reddetti

Uzun yıllar boyunca esprili sunumlarıyla Oscar törenlerine damgasını vuran Jimmy Kimmel, 2025 Oscar Töreni'ni sunmayı reddetti.

Esprili sunumlarıyla Oscar törenlerine damgasını vuran oyuncu ve sunucu Jimmy Kimmel'ın 2 Mart 2025'te düzenlenmesi planlanan 97. Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğu için Akademi'den gelen teklifi reddettiği açıklandı.

Beyazperde'nin Variety'den aktardığı habere göre, Akademi, Kimmel'ın ardından teklifi John Mulaney'e götürdü ancak yine olumlu cevap alamadı.

Kimmel ve Mulaney'in sunuculuk teklifini neden kabul etmediği hakkında bir açıklama yapılmadı. Akademi'den de bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.

'HARİKA SEÇENEKLERİMİZ VAR' DEMİŞTİ

Akademi CEO'su Bill Kramer, Haziran ayında Variety ile yaptığı bir röportajda, Kimmel hakkındaki övgüsünü ve Mulaney'nin yayına katılması ihtimalini paylaşarak, "Jimmy'ye (Kimmel) sahip olduğumuz için şanslıyız, geçen yıl, en iyi Oscar'lardan birinin yaratılmasına yardımcı oldu. John Mulaney de inanılmaz bir iş çıkardı. Söyleyeceğim tek şey, gösteriye kim ev sahipliği yaparsa yapsın, bu kutlama tarzını, saygıyı, mizahı ve büyük film sevgisini sürdürmek istiyoruz. Harika seçeneklerimiz var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN