Japonya Başbakanı böyle kurtulmuş! Eğer korumanın hızlı refleksleri olmasaydı...

Geçtiğimiz günlerde Japonya Başbakanı Fumio Kişida'nın, Wakayama vilayetindeki Saikazaki Limanı’nda konuşması sırasında sis bombası patlatılmıştı. Daha sonrasında ortaya çıkan görüntülerde, bombayı fark eden korumanın hızlı refleksleri sayesinde olayın bu kadar ucuz atlatıldığı dikkat çekti. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Japonya Başbakanı Fumio Kişida, Saikazaki Limanındaki konuşmasına başlamadan önce sis bombalı saldırıya uğramıştı. Olayın ardından herhangi bir yaralanma olmazken şüpheli şahsın ise yakalandığı öne sürülmüştü.

Sosyal medyada ortaya yeni çıkan görüntüler ise olayın, korumanın hızlı refleksleri sayesinde bu kadar kolay atlatıldığını gösterdi.

Bombayı fark eden Başbakanın koruması, hızlı bir refleks ile tepki vererek Kişida'ya yaklaşan bombayı bir hareket ile uzaklaştırdı ve hemen Başbakanın güvenliğini sağladı. Öte yandan, korumanın reflekslerini gösteren o video ise kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve korumanın yaptığı kahramanca davranış dikkat çekti.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN