Futbolcu ve aktör O.J. Simpson hayatını kaybetti

Futbolcu ve aktör O.J. Simpson hayatını kaybetti

Eski Amerikan futbolu yıldızı ve aktör O.J. Simpson, 76 yaşında kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Simpson'ın ailesi yaptığı açıklamada, bu zor zamanlarda mahremiyetlerine saygı gösterilmesini istedi.

Eski Amerikan futbolu yıldızı ve aktör O.J. Simpson, 76 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti. O.J. Simpson'ın ailesi, 10 Nisan 2024 tarihinde resmi X hesabından yaptığı açıklamada, Simpson'ın kanserle olan savaşını kaybettiğini duyurdu.

Açıklamada Simpson'ın son anlarında çocukları ve torunlarıyla çevrili olduğu belirtildi. Aile, bu zor zamanlarda mahremiyetlerine saygı gösterilmesini rica etti.

Simpson, 1994 yılında eski eşi Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ronald Goldman'ın öldürülmesiyle suçlanmıştı. Uzun ve sansasyonel bir davadan sonra beraat eden Simpson, 2007 yılında Las Vegas'ta silahlı soygun ve adam kaçırma suçundan mahkum edildi ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 2017 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN