Canlı canlı ceset torbasına kondu: İç organlarını çıkaracaklardı! Büyük skandal, mahkemeye taşındı

Canlı canlı ceset torbasına kondu: İç organlarını çıkaracaklardı! Büyük skandal, mahkemeye taşındı

Henüz hayatta olan bir kişi, öldü sanılarak cenaze evine gönderildi. Fakat gerçek çok daha farklıydı. İşte detaylar...

ABD'nin New York kentinde öldüğü düşünülen ve bu nedenle cenaze evine mumyalanmak üzere ceset torbasıyla götürülen kadının canlı olduğu anlaşıldı.

ÖLDÜ ZANNEDİLDİ, CENAZE EVİNDE AYAKLANDI

Bakım merkezindeki personel, 82 yaşındaki Janet Balducci adlı kadının yanlışlıkla öldüğünü ilan etti ve onu cenaze hazırlıkları için gönderdi.

Janet Balducci'nin ailesinin avukatı Peter DeNoto, New York Post'a yaptığı açıklamada, yaşlı kadının Casimir Cenaze Evi'ne vardığında hâlâ nefes aldığını ve nabzının attığını söyledi. Ailesi, 4 Şubat 2023'te ihmal ve haksız ölüme sebebiyet vermekle suçladıkları Water's Edge Rehabilitasyon ve Hemşirelik Merkezi'ne dava açtı.

Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın burada bir gün daha yaşadı. Öfkeli oğulları Robert ve Joseph Balducci, huzurevine karşı açtıkları davayı Suffolk County Yüksek Mahkemesi'ne taşıdılar.

oldu-sanilan-kadin-cenaze-evinde-canlandi-2.jpg

ÇOCUKLARI ŞİKAYETÇİ OLDU

Sozcu'de yer alan habere göre, Peter DeNoto, dava hakkında yorum yaparken şunları söyledi:

"Hemşire, birinin ölü olup olmadığını belirlemek için kriterleri takip etti mi ve bir doktor hemşirenin bulgularını doğruladı mı? Canlı bir kişiyi bir ceset torbasına koyup mumyalama için bir tesise göndermenin gerçekten hiçbir mazereti yok.

Yaşlı bir insan olarak onu savunan kimse yoktu. Ne yazık ki kesinlikle hayatının son evresindeydi. Bu hepimizin başına gelecek. Ama burada, 'Artık hayatta değil, onu bir cenaze evine gönderelim' demek çok kolaymış gibi görünüyor."

Balducci, 1 Ağustos 2022 tarihinde kendi evinde düştükten sonra sadece birkaç ay Water's Edge'te kaldı.

Oğulları Robert ve Joseph, haksız ölümün kendilerinde ciddi zihinsel ve/veya duygusal sıkıntıya yol açtığını iddia ediyor.

oldu-sanilan-kadin-cenaze-evinde-canlandi-3.jpg
Janet Balducci

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN