Britney Spears'ın hayatı film oluyor

Britney Spears'ın hayatı film oluyor

Pop müziğin ikonik isimlerinden Britney Spears'ın hayat hikayesi, beyaz perdeye taşınıyor. Universal Pictures, Spears'ın çok satan otobiyografisi "The Woman in Me"nin film haklarını satın alarak büyük bir adım attı. Bu heyecan verici proje, "Wicked" filminin başarılı yönetmeni Jon M. Chu ve yapımcı Marc Platt tarafından hayata geçirilecek.

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın hayatı film oluyor. The Woman in Me" adlı anı kitabının sinemaya uyarlanmasıyla birlikte, sanatçının inişli çıkışlı kariyeri ve kişisel hayatı tüm detaylarıyla ekrana yansıyacak.

Grammy ödüllü sanatçının hayatını konu alan bu biyografik film, Spears'ın "Mickey Mouse Club" günlerinden pop süperstarlığına ve kamuoyunda çok konuşulan vesayet davasına kadar olan yolculuğunu anlatacak.

Spears, sosyal medyada bu "gizli proje" haberini paylaşarak Platt'ın "her zaman en sevdiğim filmleri yaptığını" yazdı ve hayranlarına daha fazla haber için "bizi izlemeye devam edin" mesajını verdi. Universal, geçtiğimiz Ekim ayında yayımlanan ve sadece ABD'de 2,5 milyondan fazla satan anı kitabının haklarını çekişmeli bir açık artırmada kazandı. Kitap, Spears'ın hayatını olağanüstü bir samimiyet ve mizahla anlatarak, eski erkek arkadaşı Justin Timberlake ve ailesiyle olan ilişkilerini derinlemesine ele aldı.

Öte yandan, Jon M. Chu ve Marc Platt'in hit Broadway müzikali "Wicked" uyarlamasının ilk bölümü, 22 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek. Başrollerini Emmy, Grammy ve Tony ödüllü Cynthia Erivo ile Grammy ödüllü Ariana Grande'nin paylaştığı bu film, "Wicked Part Two" adıyla 26 Kasım 2025'te vizyona girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN