Bridget Jones geri dönüyor

Bridget Jones geri dönüyor

90'ların ve 2000'lerin en sevilen romantik komedi karakterlerinden biri olan Bridget Jones, yeniden beyaz perdeye dönüyor. Uzun zamandır beklenen "Bridget Jones 4: Mad About the Boy" filminin ilk afişi yayınlandı ve hayranlarını heyecanlandırdı.

90'ların ve 2000'lerin en sevilen romantik komedi karakterlerinden biri olan Bridget Jones, yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Helen Fielding’in aynı isimli romanlarından uyarlanan seri, "Bridget Jones 4: Mad About the Boy" (Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor) filmiyle yıllar sonra beyaz perdede olacak.

Renée Zellweger ve Hugh Grant'in başrolleri paylaştığı filmin çekimleri Londra'da devam ediyor. Filmin ilk afişi Working Title tarafından "Bridget Jones geri döndü ve bir sonraki bölüme hazır" notuyla paylaşıldı.

dtm3-avtbukgi9qe5ornta-irjn-001.jpeg

"Bridget Jones 4: Mad About the Boy" filmi dünya genelinde 14 Şubat 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN