TSK: IŞİD'e ait doçka taşıyan 4 araç ile 3 top mevzisi imha edildi

TSK: IŞİD'e ait doçka taşıyan 4 araç ile 3 top mevzisi imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada IŞİD'in Kilis'teki Öncü Hudut Karakolu bölgesine 4 roket attığı belirtildi. Açıklamada DEAŞ'a ait doçka taşıyan 4 araç ile 3 top mevzisi imha edildiği 13 teröristin de öldürüldüğü kaydedildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre bu akşam saat 18.40 sıralarında Kilis Öncü Hudut Karakolu sorumluluk bölgesi yakınındaki boş araziye 4 adet roket düştü. Güvenlik güçlerinin anında fırtına obüsleri ile misliyle karşılık verdiği olayda 13 DEAŞ üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

TSK'nın açıklaması şöyle:

Kilis'teki Öncü Hudut Karakolu bölgesine 4 roket atıldı. DEAŞ'a ait doçka taşıyan 4 araç ile 3 top mevzisi imha edildi. Suriye'deki DEAŞ mevzileri vuruldu, 13 DEAŞ üyesi öldürüldü.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN